Екскурсія до музею Соломії Крушельницької у Львові

Львів – місто, де кожен камінчик на вулиці має свою власну історію, але серце музичної душі цього міста б'ється в Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької у Львові.

Image

За підтримки Громадської організації Громадський Рух «Соціальна єдність» нечуючі львів'яни та гості міста продовжують подорожувати культурними локаціями міста.

Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької створений за ініціативи племінниці оперної співачки Одарки Бандрівської, що присвятила своє життя збору і зберіганню пам'ятних речей. Тут ви відчуєте глибоку пристрасть і біль її творчості, немовби сама Крушельницька зараз стоїть перед вами.

Коли крокуєш у цей храм музики, відразу відчуваєш в себе дивовижну енергію мистецтва. Саме тут зберігаються найвартісніші скарби життя і творчості великої діви опери. Золотисті ноти на стінах, як відгомін її голосу, легко переносять тебе в час, коли Соломія панувала на оперних сценах світу.

А ось витончений вбір виставкових експонатів – від особистих речей Крушельницької до її ексклюзивних костюмів, – це справжнє поглиблення у її інтимний світ. Тут можна знайти навіть листи із словами вдячності від видатних композиторів того часу, які високо оцінювали її талант.

І коли ви залишаєте цей музей, у вас в серці залишається невимовне враження. Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької – це не тільки збірка артефактів, але й місце, де душа артистки живе далі, обігріваючи серця тих, хто завітає сюди в пошуках краси та музичної вдячності.